Stal de Mersken

Friese Kraamstal fan de Fiifhoeke werkt o.a. samen met Stal de Mersken. Stal de Mersken is een professioneel dekstation met een groot en gevarieerd aanbod van prachtige Friese dekhengsten.

Jehannes 484

Ulbran 502

Yme 507

Wibout 511

Beant 517

Martzen 521

Naast het hengstenstation heeft Stal de Mersken zich ook succesvol op de fokkerij toegelegd. Ze hebben al vele talentvolle en predikaatrijke (sport-) en fokpaarden gefokt. U kunt hier terecht voor de aanschaf van een nieuwe fokmerrie maar door hun expertise en ervaring kunnen ze u tevens voorzien van een goed advies wat betreft de dekhengstenkeuze voor uw merrie.

Een veulen fokken is leuk maar niet voor iedereen goed te combineren met gezin, werk of gezondheid. Stal de Mersken kan u dan doorverwijzen naar Friese Kraamstal fan de Fiifhoeke. Friese Kraamstal fan de Fiifhoeke kan u ontzorgen en het gehele proces rondom het veulenen voor u begeleiden.

Indien gewenst kan Friese Kraamstal fan de Fiifhoeke na het veulenen de nieuwe drachtbegeleiding voor u verzorgen. Dit proces wordt begeleid door middel van scans, inseminatie, drachtbegeleiding en evt. onderzoek van het geslachtsapparaat door EquiLife paardenartsen.

Stal de Mersken beveelt Friese Kraamstal fan de Fiifhoeke aan vanwege hun deskundigheid, betrouwbaarheid en goede faciliteiten.

Naast dat Stal de Mersken een gerenommeerd dekstation is, is hét tevens het adres voor het keuringsklaar maken van uw paard, het beleren onder het zadel en voor de wagen, IBOP rijden en uitbrengen op wedstrijden.

www.staldemersken.nl