Stal Okkema


Stal Okkema is een professionele en betrouwbare handelsstal welke gespecialiseerd is in Friese paarden. Ze beschikken over een ruim aanbod Friese paarden die veelzijdig worden opgeleid. Alle paarden worden zo’n 3 a 4 keer per week getraind; ze worden gelongeerd, worden ingespannen voor de wagen in enkel-, dubbel- en zelfs vierspan. Ze gaan mee op buitenrit en zo nu en dan ook naar het strand of bos. Een aantal paarden gaan ook mee op dressuurwedstrijd om ook daar ervaring op te doen.
Bent u op zoek naar een leuke fokmerrie, Stal Okkema heeft een wisselende en uitgebreide collectie (drachtige) merries staan welke breed zijn opgeleid.

Tevens kunt u bij Stal Okkema terecht voor het professioneel laten beleren van uw paard onder het zadel en/of aangespannen in enkel-, dubbel- en indien gewenst vierspan.

Stal Okkema heeft naast hun handels- en trainingsstal zich ook al jaren toegelegd op de fokkerij. Zo hebben ze o.a. de wel bekende dekhengsten Thomas 327 en Monte 378 gehad en hebben ze nu de Friese dekhengst Michiel 442 ter dekking staan! Een zeer talentrijk sportpaard welke GRAND PRIX loopt met Bennie van Es.
Daarnaast hebben ze een ruim en gevarieerd aanbod Barock Pinto dekhengsten staan. Voor iedereen wat wils.

Wilt u zelf een veulentje fokken of een drachtige merrie aanschaffen maar heeft u zelf te weinig tijd of kennis dan kan Stal Okkema u Friese Kraamstal fan de Fiifhoeke aanraden. U kunt de merrie ca 4 weken voor de uitgerekende datum bij Friese Kraamstal fan de Fiifhoeke brengen. Zij nemen de zorg van uw over en zij zullen de complete zorg rondom de geboorte van uw veulen deskundig begeleiden.